Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

AVM'ye aşık olan adam

Şimdi sizlere daha önce hiç tanık olmadığınız bir evlenme teklifi göstereceğiz. Yalnız bunu, mekan olarak tanık olmadığınız bir yer zannetmeyin. Yani öyle tanımadık bir yer kaldıysa bizi bilgilendirin tabii ki ama denizin altında bile edildiğini gördükten sonra ben o tarz haberlere bakmayı bıraktım. Asıl ilginçlik, evlilik teklif edilen kişide. Tabii bu haberimizde bir kişi değil. Evet, kafaları daha fazla karıştırmadan haberimize geçiyoruz. AVM'ye aşık olan adam sonunda dayanamayıp evlenme teklifi etti. Evet, yanlış okumadınız; An kara'da yaşayan Cemil A., ardı ardına açılan AVM'lerden sonra 'İstediğim ilişkiyi sonunda buldum' dedi. Onunla yaptığımız kısa röportajı sizlerle paylaşıyoruz...

Nasıl başladı bu ilişki?
Biz açılan her yeni alışveriş merkezine gider bakarız. Orada gezer eğleniriz. Bu, başlarda arkadaşlarımızla yaptığımız eğlenceli bir etkinlikti. Ancak sonraları ben artık istediğimi bulamamaya başladım. Hep aynı desenler ve dizayn beni bıktırıyordu. Ancak arkadaşlarım üzülmesin diye her seferinde mutluymuş gibi yapıyordum. Ancak yeni açılan AVM ile her şey değişti.

Onda farklı olan neydi?
İnanmayacaksınız ama daha baştan beni görüntüsüyle etkilemişti. İçeriye girdiğimdeki o mükemmel koku yok mu! Daha önce duymadığım bir klima sesi de cabası. Her şey yeninin de yenisiydi. Ücretsiz internet hizmetinin kalitesi ise çoktan bizim arkadaşları esir almıştı bile. Hele o tuvaletleri...
El değmeden açılan kapılar bile yeterliydi benim için. Ama onlar yetinmeden bir sürü indirim sunuyorlar, eğlence yerleriyle beni mest ediyorlardı.

Evlenme teklifi etmeye ne zaman karar verdiniz peki?
Aslında daha o zaman kafama koymuştum ama arkadaşlarıma söylemedim. Sonuçta öyle hemen edemezdim, biraz daha tanımalıydım. Onlardan habersiz birçok kez gittim AVM'ye. Pantolonum olduğu halde pantolon alıyordum. Bir sürü montum olmasına rağmen yenilerini almakta tereddüt etmiyordum. Bu aşk değil de nedir? Ben de daha fazla beklemeden dizlerimin üstüne çöktüm ve aşkımı ilan ettim. Bakalım ne cevap verecek?
AVM ne cevap verir bilinmez ama mutluluk dilemekten başka çare kalmıyor bizlere de. 'Ama onlar evleniyor; biz şimdi hangi alışveriş merkezine gideceğiz?' diye üzülmeyin. Daha bol bol açılır zaten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA