Kan donduran cinayet, pazar günü gece saat 20.00 sıralarında Oba Mahallesi Eski Gazipaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre H.B. idaresindeki 07 HAM 27 plakalı motosiklette yolcu olarak bulunan Rabia Doğan isimli kadının (34) boşanma aşamasındaki ve 4 yıldır hükümlü olduğu cezaevinden izinli ayrıldığı öğrenilen eşi Besat Doğan (52), aracıyla motosikleti takibe aldı.

Motosikleti bir süre takip edip daha sonra yaya olarak kovalayan Besat Doğan, tabancayla eşine ve H.B.'ye kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan eşi Rabia Doğan ve H.B. yaralanırken, Besat Doğan olay yerinden kaçtı.

Vücudun çeşitli bölgesine 5 mermi isabet eden 2 çocuk annesi Rabia D. tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı hastanede hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunmayan motosiklet sürücüsü H.B.'nin tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Polis ekipleri, olay yerinde 6 adet boş kovanı bularak kaçan Besat Doğan'ın yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemeler de ise 6 adet boş kovan bulundu.

Ekipler yaptıkları çalışmalarda kaçan cinayet şüphelisini Hacet Mahallesi Alaiye Caddesi üzerindeki gizlendiği bir adreste yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Besat Doğan adliyeye sevk edildi.

ARKADAŞLARINDAN KATİL KOCAYA 'ADAMSIN, ADAM, ADAMIN KRALISIN' SÖZLERİ
Adliye girişinde arkadaşlarının, 'Adamsın, adam, adamın kralısın' demesi üzerine katil zanlısı ise, "Bu memlekette kimseyi gezdirmem, rahat ol sen" dedi. Katil kocanın olay öncesi silahla kovaladığı anlar ise güvenlik kamerasında yansıdı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI, AYNI GÜN HAYATINDAN OLDU
Diğer yandan olay günü Rabia Doğan ve Besat Doğan'nin tartışma sonucu jandarma karakolunda ifadesinin alındığı öğrenildi.

Rabia Doğan'ın şikayetçi olmaması üzerine karakoldan ayrılmaları ve daha sonrasında ise olayın yaşandığı öğrenildi.

SON DAKİKA: Antalya'da başka adamla gördüğü karısını öldüren katil koca kamerada | Video
Besat D, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince kasten öldürme suçundan tutuklandı.