AJDA PEKKAN: Sevgili Cüneyt, ebedi hayatta huzur içinde uyu.
HÜLYA KOÇYİĞİT: Sinemanın bana kattığı değerlerden sevgili arkadaşım Cüneyt Arkın'ın vefat haberi ile derin üzüntü içindeyim. Türk sineması bir ustasını, bir çınarını daha kaybetti. Filmlerinle yaşayacaksın kalplerimizde.
FİLİZ AKIN: Sanki içime doğmuş da acı haberi duymak istemiyormuşum gibi televizyonu açmamıştım bu sabah. Hâlâ haberin yarattığı şok etkisiyle konuşamıyorum. Telefonlarım çalıyor durmadan. Öyle üzgünüm ki!
ESRA EROL: Söyleyecek söz bulamıyorum. Çok üzüldüm. Her kıymetli ismi kaybettiğimizde içim burkuluyor. Nurlar içinde uyu, mekanın cennet olsun.
CELİL NALÇAKAN: Bence sinemamızın en büyük jönüydü. Daima da öyle kalacak. Hepimizin başı sağ olsun.
NURGÜL YEŞİLÇAY: Canım benim. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz.
ATA DEMİRER: Seni çok sevdik, nurlar içinde yat. Pandizot kumaşı koltuklardan izledik, ilk kez teyyare sinemasında yıllar yıllar önce. Sinema gibi sen de hep var olacaksın.
FETTAH CAN: Allah gani gani rahmet eylesin. Çocukluk kahramanımız.
NİLGÜN BELGÜN: Ah ah Cüneyt Arkın'ı kaybetmişiz, çok üzgünüm. Gençlik yıllarımın unutulmaz aktörü. Kendisinin büyük hayranıydım. Onun filmleriyle büyüdük bir nesil.
EBRU DESTAN: Kendini zerre bozmayan, en yakışıklı, en beyefendi, dünya tatlısı Cüneyt Arkın. Bir parça koptu çocukluğumdan...
IŞIL YÜCESOY: Koca bir devre imza attın da gidiyorsun. Huzurla yat.
CEM BELEVİ: Mekanın cennet olsun çocukluğumuz, beyefendilik idolümüz.
ITIR ESEN: Türk sinemasının başı sağ olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
KEREM ALIŞIK: Nefesimizi tutar gibi tutuyoruz kendimizi, gönlümüze düşen yük o kadar ağır ki kaldıramıyoruz. Ah benim canım Cüneyt Arkın ağabeyim. İnsan kalplim. Kökten Yeşilçamlım. Büyük sanatçım... Filmimiz koptu, içimizden bir parça koptu... Sokaklarda adını koşturduğumuz çocukluğumuz koptu. Sıcak ekmek kokuları bıraktın kalbimizde... Mekanın cennet olsun.
TÜRKAN ŞORAY: "Canım Cüneyt, seni sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım."
'ARDINDA BÜYÜK BİR BOŞLUK BIRAKTI'
Hastaneden yapılan açıklamada, "Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği hastenede bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti" cümleleri yer aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, "Sahnelerde hayat verdiği karakterleriyle herkesin gönlünde taht kuran büyük usta Cüneyt Arkın ardında çok büyük bir boşluk bıraktı. Allah rahmet eylesin" denildi.