Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu geceki Fenerbahçe maçı için oyuncularından yeni bir zafer daha istedi. Uzun zamandır Üç Büyükler karşısında başarılı sonuçlar alamayan Trabzonspor, rakipleri karşısında teknik direktör Güneş'in gelişiyle birlikte iyi sonuçlar almaya başlamıştı. Bordo-mavili takım, ikinci yarıdan itibaren Üç Büyükler'den Galatasaray'ı ligde 1-0 yenerken, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupayı kazandı.
'SÖYLENTİLERE SON NOKTAYI KOYUN'
Fenerbahçe karşısında oynayacakları güzel futbolu galibiyet ile süslemek isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş, oyuncularından yeni bir zafer daha istedi ve şunları söyledi:
"Onurunuz için çıkın sahaya ve gereğini yapın. Ligi mutlu bir şekilde bitirmek için savaşın. Hafta boyunda ortaya atılan söylentilere de noktayı koyun"
TEOFİLO GİTTİ
Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği Teofilo Gutierrez Türkiye'den ayrıldı. Hafta içerisinde hafif bir sakatlık geçiren ve Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmayan Kolombiyalı forvet, ülkesinin yolunu tuttu. Bu arada dün İstanbul'a gelen Trabzonspor kampa girdi.