Fenerbahçe'nin kaptanı Gökhan Gönül, bu sezon istediği performansı sergileyemedi. Sakatlığı nedeniyle formayı Nazım Sangare'ye kaptıran Gökhan Gönül, 2008 yılında sol ayağıyla Galatasaray'a harika bir gol atmıştı. Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ise sarı kırmızıların kadrosunda Fenerbahçe'ye parçalı formayla gol atan tek yerli futbolcu olarak dikkat çekiyor.
GÖKHAN GÖNÜL VE ARDA TURAN BU ALANDA TEK!
Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a gol atan tek yerli futbolcu olarak Gökhan Gönül dikkat çekiyor. 2008 yılındaki olaylı Ziraat Türkiye Kupası maçında Gökhan Gönül, takımına beraberliği getiren golü atmıştı.
Hakem Cüneyt Çakır; Lugano, Gökhan Gönül, Volkan Demirel'e kırmızı kart göstermişti.
ARDA TURAN'IN TEK GOLÜ 'SULU DERBİ'
Galatasaray kaptanı Arda Turan, 2007 yılındaki Galatasaray - Fenerbahçe maçında sonradan oyuna girip golünü atmıştı. Sulu derbi olarak bilinen o maçta Fenerbahçe, Ali Sami Yen'e şampiyon olarak gelmiş Lugano ve Edu'nun golleriyle 2-0 öne geçmiş, daha sonra sahneye çıkan Arda Turan durumu 2-1'e getirmişti.
Galatasaray ve Fenerbahçe'de derbilerde gol atan yerli futbolcular arasında sadece Gökhan Gönül ve Arda Turan var...
SERDAR AZİZ VE İRFAN CAN KAHVECİ...
Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Serdar Aziz, Bursaspor döneminde Türk Telekom Stadyumu'nda 2-1 biten maçta golünü atmıştı.
İrfan Can Kahveci'nin de Başakşehir formasıyla Galatasaray'a golü vardı. İki sezon önce 1-1 biten karşılaşmada İrfan Can, takımın öne geçirmiş Eren Derdiyok penaltı golüyle skoru eşitlemişti.
Yabancı futbolcular arasında da Papiss Cisse, Alanyaspor formasıyla Galatasaray'a goller atmıştı. Aynı şekilde Novak da Trabzonspor formasıyla Galatasaray'a gol atan oyuncular arasında yer alıyor.
Jose Sosa da geçen sezon Trabzonspor formasıyla Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'a gol atmıştı.
EMRE AKBABA İLE EMRE KILINÇ ATMIŞTI...
Galatasaray forması giyen Emre Akbaba, Antalyspor forması giydiği dönemde Kadıköy'de oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe'ye gol atmıştı.
Emre Kılınç da Sivasspor'da oynarken Fenerbahçe'ye birden fazla gol atan futbolcular arasında yer alıyor.
Galatasaray'da Martin Linnes, Ryan Donk, Henry Onyekuru, Radamel Falcao Fenerbahçe'ye gol atan yabancı futbolcular arasında yer alıyor.