Son dakika... Beşiktaş'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi İstanbul'a geldi. Bonservisi İngiliz ekibi Chelsea'de bulunan 27 yaşındaki santrforu taşıyan uçak gece saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.

Batshuayi'yi havalimanında 200 kadar siyah-beyazlı taraftar tezahüratlarla karşıladı. Belçikalı futbolcu da "kartal" pençesi yaparak basın mensuplarına görüntü verdi.
Belçikalı santrforun sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalaması bekleniyor.
Beşiktaş'ın yeni transferi Michy Batshuayi İstanbul'da
BATSHUAYİ CHELSEA'DEN KİRALANDI
Beşiktaş yeni golcüsü Michy Batshuayi'nin işlemlerini tamamladı. Belçikalı oyuncu İstanbul'a geldi. Chelsea, son anda sözleşmedeki satın alma opsiyonunu kaldırdı ve futbolcuyu 3 milyon euro'ya 1 yıllığına Beşiktaş'a kiraladı. Batshuayi'nin Gaziantep FK maçında kadroda olması da bekleniyor.

'YENİDEN DOĞMAK İSTİYORUM'
27 yaşındaki yıldız da siyah- beyazlı formayı giymek için sabırsızlanıyor. Marsilya'da birlikte forma giydiği N'Koudou ile Rize maçından sonra görüşen Batshuayi, taraftarların kendisine gösterdiği ilgiye şaşırdığını söyledi.

Nkoudou ve Batshuayi Marsilya'da aynı dönemde forma giymişti.
"BEŞİKTAŞ BANA İYİ GELECEK"
Batshuayi, "Beşiktaş taraftarı inanılmaz. Sosyal medyadan hiç durmadan mesaj attılar. 1.5 milyon mesajı görmek beni çok şaşırttı. Seninle tekrar buluşmak güzel olacak. Performansımı yükseltip yeniden doğmak istiyorum, Beşiktaş'ın bana iyi geleceğine inanıyorum" dedi.

5 GOLLE ŞOV YAPTI
Sezona 3-0'lık Crystal Palace galibiyetiyle başlayan Chelsea, dün ise hazırlık maçı yaptı. Teknik direktör Tuchel, ligde görev alamayan oyunculara 5. Lig ekibi Weymouth karşısında şans verdi. Maviler rakibini 13-0'lık sonuçla ezerken, Michy Batshuayi karşılaşmanın yıldızı oldu ve tam 5 gol kaydetti.

Batshuayi, 2016 yılında Marsilya'dan 33.2 milyon sterlin karşılığında Chelsea'ye transfer olmuştu. Chelsea'de istenilen performansı gösteremeyen Batshuayi daha sonra Valencia, Dortmund ve Crystal Palace gibi takımlara kiralık olarak gönderişmişti. ,

STOPERDE HEDEF BOATENG!
Bundesliga ekibi Bayern Münih'in sözleşmesini yenilemediği 32 yaşındaki Gana asıllı Alman stoper Jerome Boateng için Beşiktaş devreye girdi. Siyah-beyazlılarda iki sezon önce forma giyen Kevin-Prince Boateng'in üvey kardeşi olan Jerome için şartlar zorlanacak. Kevin'in de Beşiktaş ile ilgili oldukça olumlu görüşlerini kardeşine aktardığı bildirildi.
