Abdullah Avcı, Gervinho'nun yokluğunda Abdülkadir Ömür'e Bruno Peres'in yokluğunda Serkan Asan'a ve Cornelius'un sakatlığında Djaniny'ye forma şansı verecek. Trabzonspor'da bu dört isim de Giresunspor karşılaşmasında sahada olmayacak.
Trabzonspor'da yaşanan sakatlıklar sonrası Giresunspor maçı muhtemel 11'inin şu şekilde olması bekleniyor: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Djaniny

İŞTE TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI!
'Kulüp Doktorumuz Op. Dr Hakan Çelik, Cornelius, Bruno Peres, Gervinho ve Trondsen'in Roma maçında yaşadıkları sakatlıklar sonrası sağlık durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Omzuna aldığı darbe sonrası oyundan alınan Cornelius'un yapılan muayene ve MR incelemeleri neticesinde sağ omuz ekleminde ikinci derece kapsül ve bağ yaralanması tespit edilmiştir.

Bruno Peres'in muayene ve MR incelemeleri neticesinde sağ kalça adductor grade 2 kas zorlanması tespit edilmiştir.
Gervinho'nun muayene ve MR incelemeleri neticesinde sağ hamstring birinci derece kas zorlanması, Trondsen'in muayene ve MR incelemeleri neticesinde ise sol kasık kas içi kanama tespit edilmiş olup oyuncuların tedavilerine başlanmıştır.'

İşte Trabzonspor kulübünün açıkladığı sakatlık açıklamasının süreye bağlı açıklamaları...
Cornelius'un iyileşme süreci ortalama 1 ila 2 hafta
Bruno Peres'in iyileşme süreci en az 2 ile 3 hafta
Gervinho'nun iyileşme süresi 1 ila 2 hafta