Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "8 oyuncuyla ayrıldık. Planlamamızda yoktu. Stoper, sol bek, merkez orta saha ve santrfor bulmuştuk ama alamadık. Son dakika işler bozuldu. Çalışıyoruz ama ekonomik kısma da bakıyoruz.
Abraham ve Rafa Silva'dan 60 milyon Euro'nun üzerinde avantaj sağladık. Ayrılma konusunda iyi şeyler yaptık ama yer doldurma konusunda hızlı hareket edemiyoruz. Hangi oyuncuya gitsek 20-25-30 milyon Euro'lar konuşuluyor. Yaz transfer dönemi olsa daha kolay ama ara transfer çok zor" diyerek yönetime göndermede bulundu.
BU SONUCU BEKLEMİYORDUK
Yalçın, beraberliği konsantrasyon eksikliğine bağladı: "Konsantrasyon sorunu ciddi sıkıntılar açar başınıza biz de bunun cezasını yaşadık. Çok ders çıkaracağımız bir maç oldu."
ADALI: AYIN BEŞİNE KADAR BİTİRECEĞİZ
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, 2-2 beraberlikle sona eren Eyüpspor maçı sonrası açıklama yaptı. Adalı, taraftarı isyanı üzerine şunları söyledi:
"Panik transferi yapmayacağız. Transferlerin bu zamana kalması bu yüzden. Yoksa bu akşam çok rahat 5 kişiyi indirebiliriz ama yanlış yaparız. Kimse merak etmesin. Ayın 5'ine kadar bu transferleri tamamlayacağız" dedi.