6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Adana'da polis kapkaççıları 15 dakikada yakaladı

Adana'da polis kapkaççıları 15 dakikada yakaladı

20.09.2018 | 09:20

Adana'da yaya giden kadının yanından motosikletle geçerken çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı ileri sürülen iki kişi olaydan 15 dakika sonra yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi Bülent Angın Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu bildirilen Fahrettin Lal (26) ve Müslim Çakır (18) bindikleri motosikletle yolda yürüyen 40 yaşındaki Sultan Ceylan'ı takip etmeye başladı.
Motosikleti kullanan Fahrettin Lal, genç kadının arkasından yaklaştı, arkasında bulunan Müslim Çakır ise kadının kolunda bulunan çantayı çekerek aldı. Kadının çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine yakın bir bölgede ring atan yunus timleri, kapkaççıların peşine düştü.
İçinde cep telefonu ve 300 lira para bulunan çantayla kaçmaya başlayan kapkaççılar polis tarafından fark edildi. Dur ihtarına uymayarak izlerini kaybettirmeye çalışan kapkaççılar, olaydan 15 dakika sonra kovalamacanın ardından yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta yakalandı. Çanta polis tarafından eksiksiz bir şekilde kadına teslim edilirken zanlılar emniyete götürüldü. İfadesi alınan zanlılar adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılardan çantayı alan tutuklanırken diğer zanlı adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA