6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Siparişi alıcı rolündeki polislere getirince suçüstü yakalandılar | Video

Siparişi alıcı rolündeki polislere getirince suçüstü yakalandılar | Video

30.03.2020 | 12:11

İstanbul Polisi, cep telefonlarından sipariş alarak yasa dışı silah ticareti yapan üç kişiyi yakalamak için şüphelileri aradı ve alıcı rolünde silah siparişi verdi. Silahları polislerin ayağına getiren şüphelilerin suçüstü yakalandı ve tutuklandı.

İstanbul Polisi, cep telefonlarından sipariş alarak yasa dışı silah ticareti yapan üç kişiyi suçüstü yakaladı. Teknik ve fiziki takip başlatan İstanbul Polisi, alıcı rolünde şüphelileri cep telefonundan aradı ve üç silah sipariş etti. Ataşehir Ferhat Paşa Mahallesi'ndeki buluşma noktasına araçla gelen üç şüpheli gözaltına alındı ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Araçta yapılan aramalarda üç ruhsatsız tabanca ve üç şarjör ele geçirildi. Şüphelilerin ikamet adreslerine düzenlenen operasyonda beş pompalı tüfek, beş av tüfeği, ruhsatsız tabanca, şarjör, sekiz mermi bulundu.

18 SUÇTAN SABIKALI ÇIKTILAR

Ateşli Silahlar Kanunu'na Muhalefet, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanmak, hırsızlık ve tehdit başta olmak üzere farklı suçlardan dolayı toplamda 18 suç kayıtları bulunan İbrahim T. (28), Kadir T. (26) ve Bekir S. (26) adlı üç şüpheli İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine yerleştirildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA