6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Müge Anlı son bölümde DNA testi sonucu açıklanıyor! Tuğba Özbek'in babası Nedim Süzgün mü? | Video

Müge Anlı son bölümde DNA testi sonucu açıklanıyor! Tuğba Özbek'in babası Nedim Süzgün mü? | Video

25.02.2020 | 14:46

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde yeni gelişmeler yaşandı. Atv ekranlarının sevilen programı Müge Anlı, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Faili meçhul cinayetleri aydınlatan, kayıpları sevdiklerine kavuşturan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, yardıma ihtiyacı olan kişilere de destek oluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümünde çocukluğunu zor geçtiğini anlatan Tuğba Hanım, 25 yıl sonra gerçek babasını tanımak ve yerini dolduramadığı hayatındaki o eksikliği gidermek istiyordu. "Her dağın kendine göre karı var derler, herkes o karı eritiyor ama ben eritemedim!" sözleriyle yürekleri dağlayan Tuğba Hanım, sırtımı dayayabileceğim bir insan olsun, istiyorum demişti. Müge Anlı, genç kadının babası olduğunu düşündüğü Nedim Süzgün'e kısa sürede ulaştı. Tuğba Özbek'in babası Nedim Süzgün mü? Heyecanlı bekleyişte sıcak gelişme! 25 yaşındaki 4 çocuk annesi Tuğba Özbek hiç görmediği hatta adını bile bilmediği biyolojik babasını bulmak için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Babasının Nedim Süzgün çıkmasını isteyen Tuğba Özbek'in dileği gerçekleşti mi? İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Tuğba Özbek ve Nedim Süzgün canlı yayında!

Yaşananları öğrenince yayına telefonla bağlanan ardında da hemen stüdyoya gelerek evladı olduğunu düşündüğü Tuğba Özbek'i kucaklayan Nedim Bey, bir kızı olduğunu bilmediğini söyledi. Daha önce babasının isminin Muhammet olduğunu söyleyen annesine tam anlamıyla güvenemeyen genç kadın babasının kim olduğundan emin olmak istediğini belirtti. Hem şaşkın hem heyecanlı olan Nedim Süzgün, Tuğba inşallah benim kızım çıkar, temennisinde bulundu. Kafalardaki soru işaretlerinin giderilmesi için DNA testi yapılmasını isteyen Nedim Bey ve Tuğba Hanım, vakit kaybetmeden kan örneği verdi ve gerekli testleri yaptırdı. DNA testi sonucunu açıklayan Müge Anlı "Biyolojik babasının olup olamayacağının kesin söylenebilmesi için annenin genetik özelliklerinin de bilinmesi gerekmektedir." dedi. Bir an önce baba kız olup olmadıklarını öğrenmek isteyen Nedim Süzgün ve Tuğba Özbek'in hüznü kameralara yansıdı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA