6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul Bağcılar'da lüks otomobili üçüncü denemede soyan hırsızların pes dedirten rahatlığı kamerada

İstanbul Bağcılar'da lüks otomobili üçüncü denemede soyan hırsızların pes dedirten rahatlığı kamerada

13.09.2018 | 09:43

İstanbul Bağcılar’da gece saatlerinde, lüks bir aracı üçüncü denemesinde soyan yüzü maskeli hırsızlar kayıplara karıştı. Hırsızların defalarca aracı çalmaya çalışması ve rahatlıkları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, 10 Eylül tarihinde Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleşti. Soyguncular gece saat 02.00 sularında, sokakta bulunan 250 bin lira değerindeki lüks aracın yanına gelerek önce kapısını bir alet yardımı ile açtı. Mahallelinin durumu fark etmesi üzerine hırsızlar, kendi araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra tekrar aracın başına gelen soyguncuları, yoldan geçen vatandaşlar gördü. Soyguncular, kendi araçlarına binerek hiçbir şey olmamış gibi davrandı.


Vatandaşların sokaktan geçmesiyle beraber hırsızlar soyguna başladı. Tam o anda sokağa giren başka bir arabayı gören hırsızlar yeniden kendi araçlarına binerek sokaktan uzaklaştı. Soygundan vazgeçmeyen hırsızlar bir kez daha sokağa gelerek bu kez amaçlarını gerçekleştirdi.
Durumu gören komşuları aracın sahibi olan Ömer Tatlı'ya haber verdi. Arabasının önüne geldiğinde kapısının açık olduğunu gören Tatlı, içine baktığında aracının soyulduğunu anladı. Tatlı durumu hemen polise haber verdi. Araçtan yaklaşık 25 bin lira değerinde malzeme çalan maskeli soyguncular kayıplara karıştı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA