6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul'da kombi hırsızlarına operasyon: 3 gözaltı

İstanbul'da kombi hırsızlarına operasyon: 3 gözaltı

07.10.2018 | 10:06

Polis ekipleri, İstanbul Beykoz'da bulunan bir iş yerinden kombileri çalarak satmaya çalışan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 3 şahıs gözaltına alındı.

Ümraniye'de 20 Eylül günü bir iş yerinde meydana gelen kombi hırsızlığı Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Konu ile ilgili araştırma başlatan polis ekipleri, Beykoz'da bir iş yerinin çalınan kombilere uygun özellikte baca sipariş ettiği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine iş yerini takibe alan polis ekipleri, bacaları almaya gelen O.T (34) erkek şahsı yakaladı.


Şahsın emniyette yapılan sorgusunda,elindeki 26 adet kombiyi A.Ş (43) isimli erkek şahıstan 20 bin TL karşılığında aldıktan sonra, 37 bin TL'ye Bayrampaşa'da bulunan iş yerine sattığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, A.Ş isimli şahsı Bağcılarda yakalayarak gözaltına aldı. Çalışmalarını genişleten ekipler, A.Ş isimli şahısın kombileri Avcılar'da hurdacı olarak bildiği G.T (24) isimli erkek şahıstan aldığını söyledi. Polis ekipleri A.Ş'nin itirafı üzerine şahısların Avcılarda bulunan adresine operasyon düzenledi. Polisleri bir anda karşılarında gören şahıs panikleyerek cep telefonlarını yere atarak kırmak istediği esnada yakalandı.


Emniyete işlemleri tamamlanan şahıslar sevk edildiği adli makamlara sevk edildi. G.T isimli şahıs adli makamlarca tutuklanırken, A.Ş ve O.T isimli şahıslar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Operasyon anı da saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA