Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Yapılan büyük saygısızlıktı!

Trabzon'da yabancıların geç dönmesi ve işin noter tespitine kadar gitmesi, 42 puanla zirvede yer alan bir kulübe oyuncuların saygısızlığıydı

Trabzonspor'da devre arası yapılan üç transferi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bütçeye uygun alternatifler almaya çalıştılar. 42 puan toplayan takıma saygı duydular ve güvendiklerini gösterdiler. Polonyalıları tanımıyoruz daha. M.Çakır'ı alternatif olarak aldılar. Hazırlık maçları ve kupa maçlarında kaleci Tolga'yı oynatarak da maç performansını artırmak istedi Şenol hoca. Soru işareti oradaydı çünkü. Ancak yabancı oyuncuların geç gelişi, işin noter tespitine kadar gidişi, 42 puanla ligin zirvesinde olan bir kulübe yakışmadı. Oyuncuların saygısızlığıydı. Allahtan Sadri Şener ve Şenol Güneş, Teofilo olayında olduğu gibi fazla demoralize olmadan kapattılar durumu. Şimdilik ama... Sallandıkları zaman bu defolar ortaya çıkar.

Trabzon'un şampiyonluk için kaç puana ihtiyacı var?
Puan hesapları yanıltır bizi. Eskiden 80 puanlarda şampiyon olunurken, bu sene 70'i iki takımdan fazla takım bulamaz gibi görünüyor. 70'lerle şampiyon olamayanlar vardı. Hatta 3-4 takım 70'in üzerinde bitirmişti ligi. Fenerbahçe 81'le şampiyon olamamıştı. (İlk yarıyı 45 puanla kapatmasına rağmen) Ama bu yıl ikinci olan takımın barajının düşük olacağını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA