Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İki maçın sonucu belirleyici olur

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını mutlaka sürdürüyordur. İlk iki maçın kazanılması durumunda transfer yapılacağını düşünüyorum

Fenerbahçe'nin devre arasın transferinde sessiz kaldığını görüyoruz. Güiza transfer sayılır mı? Ve size göre neden transfer yapmadılar?

Öncelikle Andre Santos için yeni bir transfer diyebiliriz. Güiza da takımda alternatif olabilir. Santos'un oyuncu olarak kalitesi tartışılmaz. Ama özverisinde problemler vardı. Geçen hafta içi yaptığı özür konuşmasından sonra ben onu yeni transfer olarak görüyorum.
Fenerbahçe mutlaka transfer düşünüyordur. Devre arasında transfer yapmak riskli. Ancak başkan, yönetim ve Aykut Kocaman'ın çalışmaları sürdürdüğünü biliyoruz. Zaten bunu da açıkladılar. Açıkçası, önünde oynayacağı iki maç transferdeki durumu belirleyecektir. Bu iki haftayı galibiyetle kapatırlarsa, transfer yaparlar diye düşünüyorum. Çünkü Trabzonspor maçı sonrasında 1-2 günlük daha zamanları kalıyor. Şu anda da çalışmalar devam ediyordur muhakkak. İki maçta kaybederlerse, ligden kopar o zaman da transfere gerek yok. Ama iki maçı kazanırlarsa kadro takviye edilebilir.

Andre Santos'un özür dilemesinin ardından Aykut Kocaman'ın gönlündeki yara kapanmış mıdır?
Buna Andre Santos karar verecek. Antrenörler kin tutmazlar, tutmamalıdır da... İşin ilginç tarafı, Fenerbahçe'ye Andre Santos'u Aykut Kocaman getirmiştir. Bu da çok önemli bir detay. Düşünebiliyor musunuz? Sen kefil oluyorsun yine de oynatmıyorsun. Bu da bir erdemdir. Ama ilk görüşmeler pozitif yönde.

Fenerbahçe için ikinci yarıda tek kulvarda kalmak avantaj olabilir mi?
Bence dezavantaj. Ne kadar fazla kulvarda mücadele edersen, o kadar konsantrasyonun üst düzeyde olur. Bu, fiziki anlamda da üst düzeyde olmasını sağlar takımın. Fenerbahçe 22. hafta İnönü Stadı'ndan çıktığında son 12 hafta bu işin içinde olup olmayacağı belli olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA