Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çocuğuyla çocuk oldu

Üç çocuğunun ardından "Çocuk da yaparım kariyer de" diyen Oxford Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde yüksek lisans yapan Pınar Sabancı, çok da iyi bir anne.



Yoğun koşuşturmasının içinde çocukları önceliği olan Pınar Hanım'ı geçenlerde Bebek Parkı'nda gördüm; yanında iki numarası, kızı Arya vardı. Çocuğuyla çocuk olup onunla parkta oynayan Pınar Hanım'ın da kızının da mutluluğunu görmeliydiniz. İşinde olduğu gibi annelikte de iyi bir kariyer yaptığı ortada olan Pınar Sabancı, 2014'te dedesinin adını taşıyan oğlu Yalçın'ı, 2016'da kızı Arya'yı, 2018'de de Lia'yı dünyaya getirmişti.

EN BÜYÜK ÖDÜL TÜRKİYE'NİN
Antalya'nın, hatta Türkiye'nin simge restoranlarından birinin 3. kuşak temsilcisi olan şef Mehmet Akdağ, restoranın hikayesini, ürünlerini ve sır gibi saklanan tariflerini anlatmış, Sinan Hamamsarılar da yazmıştı.



İşte bu öğretici, lezzetli ve ilham verici kitap, dünyada gastronomi alanında en prestijli ödül olan 'Gourmand World Cookbook Awards'ta 'Dünyanın Bir Numaralı Restoran Yemek Kitabı Ödülü'nü aldı. İsveç'teki ödül törenine katılan ve ödülü alan Mehmet Akdağ ve Sinan Hamamsarılar'ı tebrik ediyorum.

MYANMAR'DAN GELDİ HATAY'A GİDECEK
Kurucusu olduğu Global Wellness Day'in, 10 Haziran'da, deprem bölgesi Hatay'da, 12. yılını kutlamaya hazırlanırken Belgin Aksoy, geçen hafta insani yardım için Myanmar'daydı. Aksoy ile dünyanın en iyi sağlık merkezlerinden birinin ekibi, Myanmar sınır köylerine insani yardım götürdü.



Aksoy, depremden etkilenen 1000'den fazla çocuk ve aile için 10 Haziran'da Hatay'da iyi yaşam aktivitelerinin yer alacağı Global Wellness Day kutlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA