Ekmekleri robotta çekin. Yumurta sarısı, kıyılmış maydanoz ve soğan, tereyağı ve baharatlarla harmanlayıp bekletin. Etlerin iki yüzünü de ızgarada dörder dakika pişirin. Üzerlerini ekmekli harçla kapatıp 200 derece fırında 15 dakika pişirin.
MALZEMELER
4 adet bonfile Ekmek harcı için:
6 dilim bayat ekmek
2 diş sarmısak
1 adet yumurta sarısı
4 dal maydanoz
1 sap taze soğan
Tuz
Karabiber
Köri
2 çorba kaşığı tereyağı
Çikolatalı bonbon
Rendelenmiş çikolata, pudra şekeri ve fındıkları karıştırın. Yumurta aklarını çırpıp içinden bir çorba kaşığını kenara ayırdıktan sonra çikolatalı karışıma ilave edip yoğurun. Hazırladığınız karışımdan iki fındık büyüklüğünde parçalar koparıp avucunuzda şekillendirin ve yumurta akına bulayın. Daha sonra bonbonların bir kısmını kakaoya, bir kısmını fıstığa bulayın. Buzdolabında iki saat beklettikten sonra servis yapın.
MALZEMELER
1 paket bitter çikolata
2.5 çay bardağı pudra şekeri
2 çay bardağı ince çekilmiş fındık
2 adet yumurtanın akı
1 çay bardağı kakao
2 çorba kaşığı ince çekilmiş yeşil fıstık