Ziraat Türkiye Kupası'nda grup aşamasında heyecan devam ediyor. B Grubu'nda ikinci maçına çıkan Fenerbahçe, Kadıköy'de Erzurumspor'u ağırladı.

Maçın hakimi olan sarı-lacivertli takım, rakibini Talisca, Cenk Tosun (pen), Mert Hakan ve En-Nesyri'nin (2) golleriyle 5-0 mağlup ederek ikide iki yaptı ve puanını 6'ya çıkardı.

MERT HAKAN BU SEZON İLK GOLÜNÜ ATTI
Mücadeleye 11'de başlayan Mert Hakan Yandaş, takımının 3. golünü kaydetti. 30 yaşındaki futbolcu maçın 78. dakikasında ceza yayı solundan yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi.
Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan Trendyol Süper Lig'de 2'si ilk 11 olmak üzere 10 maçta süre aldı. Türkiye Kupası'nda da 2 maçta forma giyen Mert Hakan bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.
MAÇIN GOLLERİNİ İZLEYİN
GOL | Fenerbahçe 1-0 Erzurumspor FK
GOL | Fenerbahçe 2-0 Erzurumspor FK
GOL | Fenerbahçe 3-0 Erzurumspor FK
GOL | Fenerbahçe 4-0 Erzurumspor FK
GOL | Fenerbahçe 5-0 Erzurumspor FK