6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’ndeki toplantıda skandal görüntüler

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’ndeki toplantıda skandal görüntüler

05.04.2021 | 15:50

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’nde gerçekleşen Nisan ayı toplantısına Başkan Yardımcısı Murat Yazgan’ın kapıyı çarparak toplantıyı terk etmesi damga vurdu.

Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi'nde Nisan Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 2020 yılına ait faaliyet raporuyla birlikte Denetim Komisyonu raporunun görüldüğü toplantıda meclis başkan vekillikleri ve katip encümen üyeleriyle birlikte komisyonlara üye seçimleri yapıldı. Burhaniye Belediyesi hizmet binasında bulunan meclis salonunda yapılan görşmeye başkan yardımcısı Murat Yazgan'ın kapıyı çarparak toplantıyı terk etmesi damga vurdu. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, imar ile ilgili bir konuyu oylamaya sundu. O esnada söz hakkı isteyen Başkan Yardımcısı Yazgan, kendisine söz hakkı verilmeyince toplantıdan kapıyı çarparak çıktı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA