6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Pizzacıdan muhteşem icat! Artık pizzalara motosikletli kuryeler de dahil kimse tüküremeyecek

Pizzacıdan muhteşem icat! Artık pizzalara motosikletli kuryeler de dahil kimse tüküremeyecek

16.11.2018 | 11:18

Bir kuryenin müşterisine götürdüğü pizzaya apartman içerisinde tükürmesine ilişkin haberlerden etkilenen Mersin’deki pizza ustası Hasan Tosun, ’kilitli pizza kutusu’ geliştirdi. Dünyada bir ilki gerçekleştiren Tosun, yaptıkları kutunun tüm dünyaya yayılmasını bekliyor.

Mersin'de uzun yıllar ambalaj sektöründe çalışan, ardından 5 yıl önce Mezitli ilçesine bağlı Viranşehir Mahallesi'nde pizza dükkanı açan Hasan Tosun, Eskişehir'de bir müşterisine götürdüğü pizzaya apartman içinde tüküren ve daha sonra ürünü tüketiciye teslim eden kuryenin görüntülerini izledikten sonra kilitli kutu yapmak için çalışma başlattı. Ortağı ve aynı zamanda kız kardeşi olan Ceşminaz Tosun ile bir süre çalışmalar yapan Tosun, uzun bir süre sonra kilitli pizza kutusu üretmeyi başardı. Türk Patent ve Marka Kurumuna tescil için başvuruda bulunan işletme sahipleri, kutularının tescilini de almayı başardı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA