6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Beyoğlu'nda kapkaç yapan zanlılar polisten kaçamadı

Beyoğlu'nda kapkaç yapan zanlılar polisten kaçamadı

09.08.2018 | 15:54

Beyoğlu'nda kapkaç ve hırsızlık suçlarından aranan 3 zanlı polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Bülbül Mahallesi Turan Caddesi'nde ring halinde olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın kapkaç ihbarında bulunması üzerine çalışma başlattı. Cadde üzerindeki güvenlik kameralarını izleyen ekipler, kapkaççıların H.Ş. (18), M.A. (16) ve Y.A. (16) isimli şahıslar olduğunu tespit etti. Kimlik tespitinin ardından arama çalışması başlatan polis ekipleri, H.Ş. ve M.A.'yı Bülbül Mahallesi Serdar Ömer Paşa Caddesi üzerinde yakaladı. Y.A. ise arama çalışmalarının devamında Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Tel Sokak'ta yakalanarak gözaltına alındı.


2 farklı kapkaç olayı ve hırsızlık suçuna karıştıkları tespit edilen zanlılardan H.Ş. Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliğine, M.A. ve Y.A. ise Beyoğlu Çocuk Büro Amirliğine götürüldü. emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA