6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Yılbaşında satmak için beslediği hindileri çalınınca gözyaşlarına boğuldu

Yılbaşında satmak için beslediği hindileri çalınınca gözyaşlarına boğuldu

04.12.2018 | 15:11

Aksaray'da  yılbaşında satmak için beslediği 10 adet hindisi çalışan Fatik Sert, gözyaşları içinde Hindileri veresiye alıp besliyorum. Yılbaşında Konya'ya gidip satıyorum. Kazandığım parayla da geçimimi sağlamaya çalışıyorum dedi, göz yaşlarını tutamadı.

Olay, sabah saatlerinde Tacin Mahallesi 1811 Sokak'ta meydana geldi. Yalnız yaşayan Fatik Sert, sabah uyandığında hindilerinin sesini duydu. Çıkıp baktığında ise beslediği 15 adet hindisinden 10'nun çalındığını fark etti. Bunun üzerine polis haber verdi. Polis, hindileri çalan kişi ya da kişilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Yalnız yaşadığını belirten Fatik Sert, hindileri satarak geçimini sağlamaya çalıştığını belirterek gözyaşlarına hakim olamadı. Sert, Bir hayırseverin evinde kira vermeden oturuyorum. Sabah hindilerin sesi geldi. Çıkıp baktığımda 10 tanesinin çalındığını gördüm. Kimsesiz ve yalnız yaşadığım için mi çaldılar Daha önce evlere temizliğe giderek geçimimi sağlıyordum. Şimdi ise temizliğe gidemiyorum. Hindileri veresiye alıp besliyorum. Yılbaşında Konya'ya gidip satıyorum. Kazandığım parayla da geçimimi sağlamaya çalışıyorum dedi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA