Göreve geldiği günden bu yana Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerinde çok sayıda bürokratı çeşitli bahaneler öne sürerek görevden alan ardından bazılarını tekrar başka görevlere atayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İZBB'de yeni bir görev değişikliğinin daha altına imza attı.

İZBB Başkanı Cemil Tugay
BAYRAKLI BELEDİYESİNDEN TRANSFER ETMİŞTİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, geçtiğimiz yıl Bayraklı Belediyesi'nden Büyükşehir Belediyesi'ne transfer ettiği daha sonra İşletme ve İştirakler Daire Başkanı olarak atadığı Berk Ulusal'ı görevden aldı.
ULUSAL GİTTİ AKGÜN GELDİ
Tugay, Ulusal'dan boşalan göreve Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminde Mali Hizmetler Müdürü olan Yurdanur Akgün'ü atadı.

Berk Ulusal
ARAS'I 1 AY ÖNCE GÖREVDEN ALMIŞTI
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay hafta başında da 27 gün önce Sayıştay raporlarını gerekçe göstererek görevden aldığı İzenerji Genel Müdür Vekili Dilek Yaylalar Aras'ı 27 gün sonra İzelman kadrosunda Şirketler koordinatör yardımcılığı görevine getirmişti.

Dilek Yaylalar Aras
KAFA KARIŞTIRDI
Tugay'ın kendi göreve getirdiği bürokratları bir bir görevden alıp sonra tekrar başka görevlere ataması kafa karıştırdı.