Üç kuşaktır gıda sektöründe faaliyet gösteren Saruhanlı Ailesi, Alsancak Plevne Bulvarı'nda hizmete giren Arpege Patisserie'de birbirinden nefis pastaları ile müşterilerine alışılmışın dışında tatlar sunuyor. Fransa'da ünlü şeflerden aldıkları eğitimden edindikleri ustalığı sergileyen Metin Saruhanlı ve eşi Beliz Saruhanlı'nın yaptığı pastalar, kısa sürede İzmirliler'in gönlünde taht kurdu. Babaları İbrahim Saruhanlı'nın endüstriyel gıda alanında uzun yıllara dayanan deneyimi ile işletmesini üstlendiği Arpege Patisserie, Paris'in ünlü pasta çeşitlerini İzmir'e taşıyarak farklı bir konsept yarattı. İşlerini dördüncü kuşağa da taşımayı düşündüklerini belirten İbrahim Saruhanlı, "Gıda işi bizde aileden geliyor. Babamın helva imalatıyla başlattığı işi 1962'den 2000 yılına kadar Lezzet Bisküvileri ve şimdi de 'Arpege' ile sürdürüyoruz. Yapmak istediğimiz şey, İzmir'de yapılmamış olanı yapmak, farklı lezzetler sunmak. Görünümü ve tatlarıyla sıradanlığı yıkan, çizgi üstü bir tarzımız var" diye konuştu.