6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'Survivor Finali' görüntüleriyle uyardı | Video

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'Survivor Finali' görüntüleriyle uyardı | Video

18.07.2020 | 00:15

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Survivor 2020 programının finalinde COVID-19 tedbirlerine uyulmaması üzerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Bakan Koca, paylaşımında "Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı" uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından maske ve mesafe kuralını paylaştığı video ile yeniden hatırlattı. Survivor 2020'nin final programındaki görüntüleri paylaşan Bakan Koca, "Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı." ifadelerine yer verdi.

İşte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşım;

"Survivor 2020 Final programında, COVID-19 tedbirlerine uyulmaması tepkilere yol açtı. Tepkiler haklı. Düğün yeri, pazar yeri, dolmuş yeri uyarılarına show amaçlı ortamlar çok daha fazla dâhil. Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı."

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA