6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Kocaeli'de TEM'de kaza yapan TIR yola devrildi 1 saat trafik durdu

Kocaeli'de TEM'de kaza yapan TIR yola devrildi 1 saat trafik durdu

18.06.2019 | 08:36

Kocaeli'nin Derince ilçesi TEM Otoyolunda kontrolden çıkan TIR aydınlatma direğine çarparak bariyerlerin üzerine devrildi. Devrilen direğe çarpan 1 otomobil ve ambulansın hasar gördüğü ve TIR sürücüsünün de yaralandığı kazada yol trafiğe 1 saat kapandı.

Kaza gece 03.00 sıralarında Derince TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Erkan Ü. idaresindeki 34 AR 0630 plakalı TIR, bir başka TIR'ın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak önce refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Savrulan TIR bir süre sürüklendikten sonra yolun orta kısmında çelik bariyerlerin üzerine devrildi. TIR'ın çarpması sonucu yola devrilen aydınlatma direğine çarpan 1 otomobil ve 1 ambulans hasar görürken TIR sürücüsü de yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil yardım ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince tır içinde sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı sürücü sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA