2008'de
Nişantaşı'nda açılan ilk şubesiyle yeme içme sektöründe hizmet vermeye başlayan ve bu süre içinde 12 noktaya ulaşan Cookshop, Ramazan Bayramı'nda rekor kırdı. Son şubeleri Bodrum Palmarina'da günde ortalama bin 500 kişiyi ağırladıklarını belirten Cookshop Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, "Sadece 5 yılda 2.5 milyonu aşkın misafire hizmet verdik. Hedefimiz bu yıl sonunda 3 milyon misafir ağırlamak" dedi. Bodrum Palmarina'da bir günde bin 500 kişiyi ağırladıklarını söyleyen Demir, "Bu rakam ülkemizdeki pek çok havalimanının yolcu trafiğinden fazla" diye konuştu.
Ar-Ge yatırımları ve müşteriden gelen öneriler sonucunda belirledikleri mönünün ziyaretçi sayısının artmasında en önemli etken olduğunu belirten Demir, şöyle konuştu:
"Bu kadar büyük bir sektörde, misafirlerimizin bizleri anlayıp, destek vermesi bizler için mutluluk ve gurur verici. 2015 yılında yeni şubeler açarak büyümemizi sürdüreceğiz."