Türkiye'nin en iyi haber sitesi

yemekler hakkında mide bulandıran gerçekler...

Restoranlardaki yemekler hakkında mide bulandıran gerçekler...

Türkiye'de yemek fabrikası, catering şirketi ya da restoran gibi yerlerde çalışan gıda mühendisleri kan donduran gerçeği duyurmak için ellerinden geleni yapıyorlar...

Restoranlardaki yemekler hakkında mide bulandıran gerçekler...

Gıda Mühendisleri Odası pek çok gıda mühendisinin işlerini kaybetmek uğruna bu tip yerlerdeki mutfaklar hakkında insan sağlığını tehdit eden tüm bu gerçekleri denetimin arttırılması gibi nedenlerle anlatıyor.

Restoranlardaki yemekler hakkında mide bulandıran gerçekler...

işte gıda mühendislerinden mide bulandıran mutfak itirafları...

Restoranlardaki yemekler hakkında mide bulandıran gerçekler...

Antibiyotikli reçel "Reçel üretimi yapan bir firmada kazana bir su bardağı toz kimyasal karıştırılıyordu. Bir gün bu kimyasalı tedarikçiden ben teslim aldım. Hemen faturaya baktıp araştırdım. Bir çeşit antibiyotik. Patronla tartıştık.İşten ayrıldım"

Restoranlardaki yemekler hakkında mide bulandıran gerçekler...

Küllü helva! "Tahin ve tahin helvası üretilen işyerinde Tarım Müdürlüğü tarafından alınan numunelerde ürünün kül miktarı yüksek çıktı. Düşürmenin tek yolu, susamı sertleştirmek için kullanılan sönmüş kirecin uzaklaştırılması. Kabul ettiremedim"

Restoranlardaki yemekler hakkında mide bulandıran gerçekler...

Zehirleyen dondurma "Bir dondurma fabrikasında şekil veren makineden çıkan hatalı dondurmaları bir varilde biriktirip sonra yeniden üretime katıyorlardı. Bu sebeple çocuk zehirlenmeleri meydana geldi."

Restoranlardaki yemekler hakkında mide bulandıran gerçekler...

Kurtlu kuruyemiş "Soğuk hava deposu yeterli olmadığından kuruyemişte kurtlanmaların önüne geçemedik. Depo, kurtlanmış ceviz içi ve kelebek kozalarıyla dolu bademle doldu...

BİZE ULAŞIN