6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Suriye’de destan yazan Mehmetçik’e Erzincanlı öğrencilerden klipli destek

Suriye’de destan yazan Mehmetçik’e Erzincanlı öğrencilerden klipli destek

16.10.2019 | 09:27

“Barış Pınarı Harekâtı’nda” Suriye’de destan yazan Mehmetçik’e Erzincanlı lise öğrencilerinden “İşte Bu Bayrak” şiiri eşliğinde hazırlanan kliple destek geldi.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtına Erzincanlı öğrenciler tam destek verdi.


Erzincan Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 'Barış Pınarı Harekatına katılan kahraman Mehmetçiklerimize selam olsun' mesajıyla hazırlatılan klipte değişik okullardan lise öğrencileri, kentin simge noktalarında "İşte Bu Bayrak" şiirini okudu.


İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün de öğrencilere eşlik ettiği klip Erzincan'da gerçekleşen "Barış Pınarı Harekâtı'na" destek yürüyüşüyle harmanlandı.
Erzincan'daki sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve kısa sürede izlenme oranı milyonlara ulaşan klip büyük beğeni topladı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA