6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul'da halk otobüsü şoförü ile yayanın yol verme tartışması kamerada

İstanbul'da halk otobüsü şoförü ile yayanın yol verme tartışması kamerada

05.10.2018 | 09:34

İstanbul Ümraniye'de seyir halinde olan halk otobüsü karşıdan karşıya geçmek isteyen bir aileye yavaşlayarak yol verdi. Ancak şoförün yol vermesine karşın sinirlenen yaya yumruk atarak otobüsün camını kırıp, şoföre saldırmak istedi. Yolcuların araya girerek önlediği tartışma anı da güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Ümraniye Tepeüstü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 19.00 sıralarında mahallede seyir halinde olan halk otobüsü şoförü karşıdan karşıya geçmek isteyen bir aileye yavaşlayarak yol verdi. Ancak şoförün yaptığı iyiliğe karşılık sinirlenen adam, yumruk atarak otobüsün camını kırdı. Neye uğradığını şaşıran otobüs şoförü ise olanlar karşısında şoka uğradı. Bir süre sonra yaşadığı şoku atlatan şoför, otobüse niye vurdun diye tepki gösterdi. Bunun üzerine iyice sinirlenen adam ve yanında bulunan şahıslar otobüs şoförüne saldırmak istedi. Tartışma bir süre sonra yolcuların araya girmesiyle kısa sürede büyümeden önlendi. Yaşanan o anlar ise otobüsün içindeki güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA