6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Suruç'ta PKK tarafından AK Partililere düzenlenen saldırıya ait ilk ayrıntılar geldi

Suruç'ta PKK tarafından AK Partililere düzenlenen saldırıya ait ilk ayrıntılar geldi

14.06.2018 | 19:26

A Haber Ankara Koordinatör'ü Fatih Atik, Suruç'ta AK Partililere yapılan hain saldırının detaylarını canlı yayında paylaştı.

A Haber ekranlarına bağlanan Fatih Atik "Orada esnaflık yaptıkları bilinen, biz PKK'lıyız" diyerek kendilerini tanıtan kişiler tarafından yaptığı biliniyor. Hazırlık yaparak milletvekilinin yakınlarını bekledikleri bize aktarılan bilgiler arasında. Milletvekili ayrılır ayrılmaz tartışma büyüyor ve silahlarını çekerek AK Partililerin üstüne ateş açıyorlar." açıklamasında bulundu.

NELER OLMUŞTU?

Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını yürüttükleri sırada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yıldız ve beraberindekilere PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi hayatını kaybetmiş, 8 kişi de yaralanmış ve saldırıyı gerçekleştiren 2 PKK'lı öldürülmüştü.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA