Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAŞMET BABAOĞLU

Fuar vakti... Küçük bir liste!

Tüyap Kitap Fuarı vakti geldi çattı ya... Benden bir kitap listesi isteyen okurlarım var. Kitap değil, yazar okuyan biri için zor ve sorunlu bir iş liste çıkarmak.
En iyisi, dedim, Fuar için tezgâha yeni çıkmış, henüz okumadığım fakat yazarını gördüğüm anda beni heyecanlandıran birkaç kitabı buraya alayım.
Yıllardır başucumdaki yerini koruyan "Sakın Kımıldama"nın yazarı Margaret Mazzantini'nin nihayet yeni romanı piyasada: "Sen Dünyaya Gelmeden" (Doğan Kitap)
Jeanette Winterson'un Türkçe'deki yeni kitabı: Aşk, tutku, bağlanma üzerine modern bir masal: "Fener Bekçisi" (Turkuvaz Kitap)
Hemen alıp okumak istediğim bir kitap. Nazan Bekiroğlu yolculuk anılarını, şehirleri, kasabaları anlatıyor: "Yol Hali" (Timaş Yayınları.)
Ve bir de yeni okumaya başladığım ve elimden bırakamadığım bir kitap! Onur Caymaz'ın kaleminden çarpıcı öyküler: "Gece Güzelliği." (İletişim Yayınları)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA