Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Hadise'nin durumu ne olacak?

Ünlü kadınların medyaya diyet listelerini vermesine karşıyım. "Maydanoz suyu içerek 10 kilo verdim", "Lahana çorbası içtim", "Kiraz sapı kaynattım" türünden açıklamalar ve reçeteler, kadınlar tarafından direkt uygulamaya konuluyor çünkü. Herkes kulaktan dolma reçetelerle kilolardan kurtulmaya çalışıyor.
Pardon ama bu işin uzmanı doktorlar ne işe yarayacak? Birinin diyet listesi herkese uysaydı, tek bir doktor yeterdi değil mi?

O BİR ROL MODEL
Yaz başından itibaren, önce Gülşen'in diyet reçetelerini okuduk. 48 kiloya kadar inmesi öyle şahane bir şeymiş gibi pompalandı ki, eminim pek çok kadın "Ben de 48 kilo olmak istiyorum" diye geçirmiştir içinden.
Gülşen'den sonra Hadise'nin sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla kilo verişinin serüvenini gün be gün izledik.
Doğru muydu?
Bence değil.
Kimsenin kilolu olması ya da zayıflaması hiç de umurumda değil ama ünlü insanların birilerine rol model olduklarını düşünerek davranmaları gerek.

KENDİNE SAKLASIN
Zayıflama dendiğinde bütün mantık kayboluyor çünkü. Herkes acı biberin, bitkisel hapların ve kişiye özel reçetelerin peşine düşüyor.
Hadise'ye gelirsek...
Yeni imajıyla jüri üyeliği yaptığı programda boy gösteren Hadise'yi ben bile tanıyamadım.
Hülya Avşar duramamış, "Sivrisinek gibi olmuşsun" demiş.
Bakıyorum da, son günlerde pek çok kişi Hadise'yi konuşuyor. İyi mi, kötü mü bilemedim ama Hadise hayran kitlesi kadınları göz önüne alarak bu konuda hiç yorum yapmamalı.
Kendi diyetini kendine saklamalı...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA