Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın ilk ve en iddialı dolunayı başlıyor

Başkalarını memnun etmek için yaşayanı, kendisi hariç herkes sever. Dolunaya eşlik eden büyük kare açı, toprağı bile yerinden oynatacak!
Yılın ilk ve en iddialı dolunayı bugün 13.34'te Yengeç burcunda başlıyor. Yaşanan dolunay; dostu düşmanı ortaya koyacak, zihinleri yorgun eden günlerin arkasında kimlerin olduğu, kimlere hizmet ettiği bugünden itibaren su yüzüne çıkacak. Dolunay, tarihin sayfalarına geçecek olayların önünü açarken, uzun süre hayatımızı ve aklımızı meşgul edecek olayları da gündeme taşıyacak. Özellikle ABD'nin Güneş burcunda etkili olacak dolunay; siyasi arenada marjinal olayların yaşanmasına sebep olurken, raylı sistemlerde kaza ve aksaklıkların da yaşanabileceğinin altını çiziyor.
Güneş ve Ay birbirine meydan okurken, taşlar yerine oturmaya başlıyor. Temmuz ayından bu yana hayatımızda yarım kalan meseleler keskin bir sonuca bağlanırken, aklımızdaki soru işaretlerinin de cevabını bulacağız.



ASTRO HABER
Yılın ilk ve en iddialı dolunayı bugün başlıyor. Herkesi etkileyecek olan dolunayın gündeminde şunlar var:
Gazeteciler
Üniversiteler
Akademisyenler
Yangınlar
Mental rahatsızlıklar
Evlilikler
Obsesifler

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA