Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Yorgun bir adamın hikayesi

Mehmet Aslantuğ'un ilk sinema filmi 'Aşkın İkinci Yarısı' bugün vizyonda. Biz filmi, pazartesi gecesi izledik. Ve onun ilk heyecanına, tanıklık ettik. Hiç de süslü ve büyük cümleler kurmadı filmini anlatırken. "Duygum buydu, böyle bir film yaptım" dedi. "Kuyruğuna teneke bağlamış gibi gürültü çıkaran filmler" tespiti ise hepimizi gülümsetti. (Öyle değil mi sahiden?) Mehmet; insanı anlatmış filminde. Aşkından hiç vazgeçmeyen bir kadınla, çoktan her şeyden ve kendinden vazgeçmiş bir adamın hikayesini... Konuyu yazarsam bütün sürpriz bozulur. Ki, o sürpriz filmin sonlarına doğru sizi bayağı bir sarsıyor.

SAMİMİ BİR GALA GECESİ
Filmin görüntüleri ve müzikleri son derece etkileyici. Mehmet Aslantuğ o suskun kimlikte sizi sinir edecek kadar iyi... Arzum Onan rolüne çok iyi oturmuş. Filmle ilgili söyleyeceklerim bu kadar... Bir de işin gösterim boyutu var. Mehmet Aslantuğ adına 'gala' demediği bir özel gösterimde izlettirdi filmini. 150 kişi çağırmıştı. Çok da iyi etmiş. Bin kişinin katıldığı gala gecelerinin insanı bunaltan gövde gösterisi yoktu belki ama aynı filminde olduğu gibi gösterişssiz bir duygu hakimdi; samimiyet!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA