Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Erkek olmak daha iyi midir?

Çarşambaları GÜNAYDIN'da ESQUIRE dergisinin yayın yönetmeni, medyadaki en sevdiğim insanlardan Okan Can Yantır erkek sayfası hazırlıyor. Magazin ekleri daha çok kadın okuyuculara hitap ederken, süper de oluyor! Üstelik Okan'ın yazdıkları hap gibi. Kolay ve eğlenceli. Yalnız dünkü sayfasında bir şeye takıldım.

AMAN HARİKASINIZ!
Okan 'Erkek olmak daha iyidir çünkü...' diye bir kutucuk açmış ve içine şöyle yazmış: "Kerpetenle pense, tornavidayla kontrol kalemi arasındaki farkı biliriz." Aman ne güzel! Bravo! Harikasınız! Bu mudur erkeği kadından daha iyi yapan yani? Hadi canımmm. Ee biz de Brüksel lahanası ve brokoli, kekik ve nane arasındaki farkı biliriz. Rica edeceğim bize daha geçerli sebeplerle gel Okan. Şimdi sana 'Kadın olmak daha iyidir çünkü...' başlığıyla bir yazı döşenirim, altından kalkamazsın valla! Neyse, öptüm canım kardeşim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA