6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Bakan Çavuşoğlu dünyanın beklediği tarihi duyurdu:

Bakan Çavuşoğlu dünyanın beklediği tarihi duyurdu: "Sergey Lavrov ve Dimitro Kuleba Antalya'ya gelecek" | Video

07.03.2022 | 14:25

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Ukrayna savaşı ve yaşanan son gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarıyla 10 Mart'ta Antalya Diplomasi Forumu'nda üçlü formatta görüşeceklerini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Ukrayna savaşı ve yaşanan son gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Çavuşoğlu, "Amacımız çatışmaların bir an önce durdurulmasıdır" dedi. Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba'nın Antalya'ya geleceğini bildirdi.

DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE'DEKİ GÖRÜŞMEDE OLACAK
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarıyla 10 Mart'ta Antalya Diplomasi Forumu'nda üçlü formatta görüşeceklerini açıkladı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU DÜN İKİ BAKANLA TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞTÜ
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Federasyonu (RF) Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile dün ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Lavrov'la, devam etmekte olan krizin sona erdirilmesi ele alınarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın bugün Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ile görüştüğü hususların takibi yapılmıştır. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba'yla ise, Ukrayna'daki son gelişmeler ele alınmıştır" denildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA