6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Kuaförde gizli tıraşa suçüstü... Tıraş yaparken böyle yakalandı | Video

Kuaförde gizli tıraşa suçüstü... Tıraş yaparken böyle yakalandı | Video

09.04.2020 | 16:33

İstanbul'da Koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle kapalı olması gereken fakat halen faaliyet yürütülen bir erkek kuaföründe tıraş olan ve tıraş yapan iki kişiye toplam altı bin 360 lira idari para cezası kesildi

İstanbul'un Bağcılar İlçesi'ne bağlı Göztepe Mahallesi'nde Koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle kapalı olması gereken bir erkek kuaförünün açık olduğunu saptayan İstanbul Polisi önceki akşam saat 21.30 sıralarında kontrol etmek için söz konusu adrese gitti. Adreste Koronavirüs salgını tedbirlerine uymayarak tıraş olan ve kuaförlük yapmaya devam ederek tıraş yapmaya devam eden toplamda iki kişiye "1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na Muhalefet" gerekçesiyle üç bin 572 lira idari para cezası kesildi. İki kişiye toplam altı bin 360 lira idari para cezası kesildiği belirtildi. Kuaför çalışanı ile koltukta tıraşı yarım kalan kişinin tedbirlere uymadıklarının belirlendiği ve yakalandıkları anlar polis kamerasına böyle yansıdı.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA