Kuruluş Osman 25. son bölüm fragmanı yayınlandı! Osman bey, Balgay'la kozlarını paylaşıyor | Video

Kuruluş Osman 25. son bölüm fragmanı yayınlandı! Osman bey, Balgay'la kozlarını paylaşıyor | Video

06.06.2020 | 14:11

Kuruluş Osman 25. son bölüm fragmanı yayınlandı! Atv'nin en çok izlenen dizilerinden Kuruluş Osman kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlanan bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen tarih dizisi Kuruluş Osman'ın 25. bölümden yayınlanan fragmanı heyecanlandırıyor! ​Sezonun en çok konuşulan ve izlenen reyting rekortmeni dizisi ‘Kuruluş Osman’ın 10 Haziran Çarşamba saat 20:00’de ATV’de ekrana gelecek 25’inci bölümünde; Osman Bey, Balgay’la yüzleşiyor. “Şehadet yolu bizi bekler! Bu yolda Allah yardımcımız, Hızır Ata yoldaşımız olsun!”

OSMAN BEY, BALGAY'LA KOZLARINI PAYLAŞIYOR

Düğün toyuna Sofia tarafından kurulan tuzaktan kurtulan Osman Bey, gazaya tüm gücüyle devam ederken, bir süredir mecburi ittifak yaptığı Balgay'la nihayet kozlarını paylaşıyor. Balgay'ın, Kongar üzerinden kendilerine kurduğu tuzakla karşıya kalan Osman Bey ve alpleri, Balgay'a karşı harekete geçiyor.

Hazan Hatun'un gelişi obada dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Balgay'ın uç bölgesindeki hakimiyetini bitirebilecek mi? Geyhatu ve Moğollar, sancak beylerinin öldürülmesine nasıl tepki verecek? Hazal Hatun'u gelişiyle Kayı Obası'nda dengeler nasıl değişecek?

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA