6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Müge Anlı'da flaş gelişme! Özcan Eren'in sırlarla dolu kaybı! 450.000 TL fidye istendi! | Video

Müge Anlı'da flaş gelişme! Özcan Eren'in sırlarla dolu kaybı! 450.000 TL fidye istendi! | Video

27.02.2020 | 14:40

Hafta içi hergün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 27 Şubat son bölümünde neler yaşandı? 20 gündür kayıp olan 22 yaşındaki Özcan Eren'den haber alınamıyor. 450.000 TL fidye istenilen mektubu kim ya da kimler bıraktı? Esrarengiz bir şekilde kaybolan Özcan Eren nerede? Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! İsmail ve Hatice Eren çifti kayıplara karışan oğulları Özcan Eren'i aramak için atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. 7 Şubat'ta Manisa Soma'da sırlarla dolu şekilde ortalardan kaybolan 22 yaşındaki genç için 450.000 TL fidye istendi. İlginç kaybolma olayında babasıyla sorunları olduğunu bilenen Özcan Eren'in dedesi Şaban Eren'in evine poşet içinde fidye notu bırakılmıştı.

450.000 TL fidye istenilen mektubu kim ya da kimler yazdı?

"Olaydan kimseye söz etmeyeceksiniz!" uyarısında bulunulduğu "Kimsenin haberi olmasın, çok önemli ve gizlidir" satırlarının yer aldığı notta eğer para teslim edilmezse Özcan'ın öldüreceğinin söyleniyordu. Mektupta ısrarla Özcan'ın fidye parası için kaçırıldığı vurgusunun yapılması ise dikkat çekti. Fidyecilerin dikkat çeken bir isteği de parayı dede Şaban Eren'in getirilmesi yönündeydi.

Özcan Eren'e ne oldu?

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, mektup bırakıldıktan sonra bir daha fidyecilerden ses çıkmamasının ilginç olduğuna dikkat çekti. Günler geçtikçe endişeleri artan ve umutsuzluğa kapılan aile gözyaşlarına boğuldu. Dede Şaban Eren ise, 450.000 TL parasının olmadığını belirtti. Aile canlı yayında izleyicilerden ve görgü tanıklarından yardım istedi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA