6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Almanya’da yaşanan saldırıda hayatını kaybeden Türk gencin babasından açıklama | Video

Almanya’da yaşanan saldırıda hayatını kaybeden Türk gencin babasından açıklama | Video

20.02.2020 | 15:58

Almanya’da yaşanan ırkçı saldırıda 11 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında bir Türk gencinde olduğu bilgisi alındı.  Hayatını kaybeden Gökhan Gültekin’in acılı babası Behçet Gültekin A Haber’e konuştu. Gültekin, yaşananlara Alman devletinin sessiz kalmamasını ve saldırıyı yapanların bu tür eylemlerden vazgeçmesi gerektiğini belirtti.

"GÜNAHSIZ OLAN EVLADIMI ÖLDÜRDÜLER"

Behçet Gültekin: "Akşam saatlerinde evde iken haber geldi. Saldırıyı gerçekleştirenlerin ırkçılar olduğu bilgisini aldım. Oğlum nişan hazırlığı yapıyordu. Bu katliamı yaptıktan sonra diğer şehirlere de baskın yapmışlar ve2 kişiyi ölü eve geçirmişler. Hiç suçu ve günahı olmayan evladımı öldürdüler. Irkçılık Almanya'da artmış durumda ve camilere dahil aynı saldırıları düzenliyorlar. Bütün Almanya'yı kötüleyemem fakat bundan vazgeçmeleri gerekiyor. Bugün benim oğlum yarın bir başkasının evladının başına gelecektir. Alman Devleti ve milleti bu yaşananlara sesini yükseltmelidir." şeklinde konuştu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA