6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Antalya'da köpeklerin ve ahiplerinin korkulu rüyası psikopat kedi böyle dehşet saçtı! | Video

Antalya'da köpeklerin ve ahiplerinin korkulu rüyası psikopat kedi böyle dehşet saçtı! | Video

30.05.2020 | 17:28

Antalya'da özellikle köpeklere saldırdığı iddia edilen asabi kedi köpeklerini gezdiren aileye korkulu anlar yaşattı! Köpeklerini gezdiren aile bir anda ortaya çıkan ve köpeklerine saldıran kediden kurtulmak için ne yapacaklarını şaşırdı. İşte Antalya'da köpeklerin ve sahiplerinin korkulu rüyası olduğu iddia edilen kedinin köpeklere kabus yaşattığı o anlar...

Olay Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Nilüfer Korkmaz ve eşi köpekleriyle evden çıktıkları sırada bir anda arkalarından gelen kedinin saldırısına uğradı. Neye uğradığını şaşıran çift köpeklerini geri çekmeye çalışırken bir yandan da kendilerini korumaya çalıştılar. Kediden kurtulmakta güçlük çeken iki hayvansever, bir ara mecbur kalıp ayaklarıyla da kediyi uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Israrla köpeğin üzerine doğru saldıran kedi, hem köpeğe hem sahiplerine zor anlar yaşatırken, sahibi en son çareyi köpeğini kucağına alıp saklamakta buldu. Öfkeli kedi bir süre sonra saldırıdan vazgeçip kaçtı.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA