6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son dakika! MSB 'iyi ki varsın Eren' ifadeleriye paylaştı: Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı terörist etkisiz! | Video

Son dakika! MSB 'iyi ki varsın Eren' ifadeleriye paylaştı: Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı terörist etkisiz! | Video

12.08.2020 | 00:06

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı Irak kuzeyi Zap bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin daha icra edilen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak! #İyikivarsınEren Seni ve tüm şehitlerimizi unutmadık" ifadelerine yer verildi.

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı Irak kuzeyi Zap bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin daha icra edilen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Irak kuzeyi Zap bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist daha icra edilen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi. Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak! #İyikivarsınEren Seni ve tüm şehitlerimizi unutmadık! Allah'tan rahmet diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA