6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Suriyeli sekiz yaşındaki Hasna’dan göz yaşartan sözler: “Bizi öldüren o!” | Video

Suriyeli sekiz yaşındaki Hasna’dan göz yaşartan sözler: “Bizi öldüren o!” | Video

02.12.2020 | 12:49

Suriyeli Hasna sekiz yaşında bir bombardıman esnasında tüm ailesini kaybetti. Suriyeli Ahmet Hamou, Hasna ile görüşerek çocuğun hikâyesini sosyal medyadan paylaştı. Hasna, annesi, babası ve kardeşlerinin mezarına babaannesiyle birlikte gidip ziyarette bulundu. Hasna video mesajda Beşar Esad için “Bizi öldüren o” dedi. İşte küçük kızın mesajı:

Suriye'deki bombardımanda tüm ailesini kaybeden sekiz yaşındaki Hansa'nın videolu mesajını paylaşan Suriyeli Ahmet Hamou "Hasna 8 yaşında, bombardımanda tüm ailesini kaybetti! Enkaz altından bir tek o kurtulabildi. Enkaz altından çıkan çocuklara, geçmiş olsun diyecek bir cumhurbaşkanınız var... Bizim yok! Çünkü bizim sözde "Cumhurbaşkanımız" bizi enkaz altında bırakan kişinin ta kendisi..." dedi. Hasna, annesi, babası ve kardeşlerinin mezarına babaannesiyle birlikte gidip ziyarette bulunduğu görüntüleri paylaşan Suriyeli Hamou ile Hasna arasında şu konuşma yaşandı.

"ZATEN BİZİ ÖLDÜREN O"

Hasna Adım Hasna, sekiz yaşındayım. Annem ve babam ve kardeşlerim bombardımanda öldüler. Beni de enkaz altından çıkardıklarını anlattı. Enkazın altında kardeşleriyle birlikte kaldığını belirten Hasna, babaannesiyle birlikte yaşadığını belirtti. Suriye lideri Beşşar Esad için ise "Beni aramadı. Zaten bizi öldüren o" cevabını verdi. Hamou ise "Halkı zarar gördüğünde halkına geçmiş olsun diyen Cumhurbaşkanıyla, halkını enkaz altında bırakan cumhurbaşkanı arasında ki farka bir bakın" dedi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA