6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Taksim'de bir grup genç kızı taciz iddiasına gözaltı! O anlar kamerada | Video

Taksim'de bir grup genç kızı taciz iddiasına gözaltı! O anlar kamerada | Video

05.03.2020 | 09:59

İstanbul Taksim'de yolda yürüyen bir grup genç kız, yabancı uyruklu bir sapığın fiziksel tacizine maruz kaldı. Genç kızların orada bulunan bir polise şikayeti üzerine hemen harekete geçen polis tacizciyi yakalayıp gözaltına aldı. Saat 17:00 sularında yaşanan olay Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelirken edinilen bilgilere göre tacizcinin Fas uyruklu ve 1999 doğumlu olduğu öğrenildi.

Tacizcinin 1999 doğumlu Fas uyruklu olduğu öğrenildi

Olay, saat 17.00 sularında Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir grup genç kız caddeden Taksim Meydan'a doğru yürürken kızlardan birine, 1999 doğumlu Fas uyruklu H.E. yaklaşıp fiziksel tacizde bulundu.

Bunun üzerine mağdur kız rahatsız olarak şahsı Sıraselviler Caddesi'nde uygulama yapan trafik polislerine şikayet etti. Ekipler yabancı uyruklu şahsı belirledikten sonra koşup Taksim Anıtı önünde yakaladı. Genç kız şüpheli şahıstan şikayetçi oldu. Daha sonra olay yerine çok sayıda polis ve güven timleri geldi. Ekipler şahsı ve kızları alarak Taksim Polis Merkezi'ne götürdü.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA