6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Kemal Kılıçdaroğlu'dan yeni yalanlar

Kemal Kılıçdaroğlu'dan yeni yalanlar

29.05.2018 | 19:52

Türkiye'nin 'Mitomani' vakası Kemal Kılıçdaroğlu'nun, farklı zamanlarda farklı mekanlarda kendini yalanlaması seçmen için yine alay konusu oldu. İşte Kılıçdaroğlu'nun derlenmiş konuşmaları...

Katıldığı bir televizyon programında Türkiye'nin mega projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Neyi yıktık biz?" sözleriyle kendini savunmaya çalışmış ve geçmişi ile birlikte partisinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim söylemlerini unutturmaya çalışmıştı.

İstanbul trafiği için hayati öneme sahip olan 3. Köprü'nün yapımı sırasında defalarca projeye karşı çıkan Kılıçdaroğlu, projenin durdurulması için elinden geleni yapmıştı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü "utanç" olarak tanımlayan Kılıçdaroğlu köprüye bakış açısını skandal sözlerle dile getirmişti.

CHP Genel Başkanlığı'ndan önceki dönemde de Kılıçdaroğlu sıkça Türkiye'nin mega projelerine karşı çıkmıştı. Bugün yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok uçuşun gerçekleştirildiği Sabiha Gökçen Havaalanı için "uçağın inmediği yere havaalanı yaptılar" diye algı yaratarak yatırımları eleştirmişti.

'MİTOMANİ'DE KILIÇDAROĞLU'NUN TAKİPÇİSİ MUHARREM İNCE
Kemal Kılıçdaroğlu tarafından "Gel bakalım Muharrem" diyerek cumhurbaşkanı adayı gösterilen Muharrem İnce de, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun izinden gitmeye başladı. Seçilmesi durumunda Türkiye'nin projelerini durduracağını söyleyen ve halka bunları vaat olarak anlatan İnce, "Kanal İstanbul" ve "Yerli otomobil projeleri"nin durdurulacağını söyledi. Adeta dış güçlerin istediği her şeyi nokta atışı şeklinde söyleyen İnce'nin kime ve neye hizmet etmek için cumhurbaşkanı adayı olduğu da böylece ortaya çıkmış oldu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA