X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Selin Demiratar
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

  • Giriş Tarihi: 26.5.2013 15:45

, 20 Mart 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Demiratar, Çocukluğundan beri içinde olan oyunculuk sevgisini Antalya Belediye Tiyatrosunda katıldığı kurslarla dahada pekiştirmişti. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul'a gelen Selin Demiratar reklam, dizi ve sinema filmlerinde değişik karakterleri canlandırdı.

Selin Demiratar, 1999 yılı Miss Globe Türkiye 1'si ve Dünya 3'sü olmuştur.

Filmografi
2012 - Huzur Sokağı
2012 - Patlak Sokaklar: Gerzomat
2011 - Şüphe
2008-2010 - Adanalı
2008 - Gazi
2008 - Dur Yolcu
2007 - O Kadın
2005 - Şaşkın
2005-2007 - Acı Hayat
2004 - Sular Durulmuyor
2003-2004 - Lise Defteri
2002 - Abdülhamit Düşerken
2002 - Koçum Benim
2001 - 90-60-90

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.