Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

İddianameyi görmek...

Federasyon başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Pazartesi günü kameraların karşısına geçti ve herkesin merakla beklediği açıklamayı yaptı. Açıklamanın özeti, "Bize henüz bir belge gelmedi. İddianameyi görmeden karar veremeyiz" şeklindeydi.
Kimseyi tatmin etmeyen bir açıklamadır bu. Ben Mehmet Ali Aydınlar'a iki soru yöneltmek istiyorum...
1- İddianamede, bugün adı geçen kişilerin suça iştirak ettiğine dair önermeler olacak. Adı üstünde iddianame. Siz orada, şu anda şüpheli konumunda olanların aklanacağını mı düşünüyorsunuz? Yani karar verecekseniz, ya bunu hemen yapacaksınız ya da mahkeme hatta temyiz sonucunu bekleyeceksiniz. İkinci opsiyon yıllarınızı alabilir.
2- Diyelim ligleri aynen başlattınız ve Fenerbahçe gelecek sezon alnının akıyla, herhangi bir şaibe olmadan şampiyon oldu. Ligin sonlarına doğru da mahkemeden, Fenerbahçe yöneticilerinin geçtiğimiz sezon şike olaylarına karıştığı kararı çıktı. Ne yapacaksınız? Bir önceki seneye istinaden, küme mi düşüreceksiniz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA