Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Bu defa son olsun!

Şu sıralar etine dolgun süper model Kate Upton'ın rol aldığı, içecek firması So- Be'nin reklam filmi izlenme rekorları kırıyor.
Kate Upton, kalın hatlarına rağmen son üç sezondur, dünyanın en çok kazanan modellerinden biri. Bilinen tüm standart ölçülerin dışında ama markalar ondan vazgeçemiyor.
Durumu inceleyen uzmanlar, son dönemde ABD'de zayıflık modasının etkisini yitirdiği görüşünde birleşiyor. İnsanlar artık, uzaylı gibi değil de kendileri gibi görünen insanları daha çekici buluyormuş. Desenize, o öldürücü diyetler de yakında son bulacak!
Önce 'tereyağı zararlı' dediler, sonra 'bir karışıklık olmuş, tereyağına devam' dediler. Akabinde 'Yumurta yemeyin' dediler, birkaç yıl sonra çıkıp özür dilediler.
Ben kararımı verdim; dedem nasıl besleniyorsa ben de bundan sonra aynı yolda ilerliyorum. Boşuna dememişler, "Bir dirhem et bin ayıp örtermiş" diye. İnanmıyorsanız, buyrun Kate Upton...

KATE UPTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA