Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Ağva'da zehirli örümcek

Marrakesh açıldıysa Çeşme'de sezon da açılmış demektir.
Zaten bir aydır deniz mevsimini açmış bulunuyoruz. Henüz akıncılar gelmeden tenha plajların, tertemiz denizin tadını çıkarıyoruz.
Eh gece hayatı da hareketlendiğine göre artık bu, yazın, bahara 'sen şöyle kenara çekil bakayım' deyip erkenden geldiğinin resmidir.
Cumartesi akşamı Marrakesh'e hayırlı sezonlar olsun ziyaretine gittiğimde sahibi pek sevdiğim arkadaşım Mehmet Özöner'i görünce küçük bir çığlık attım. "Ne yaptın adam sen suratına?
Estetik faciası mı bu?" dedim ve bir sordum bin ah işittim.

ÖNLEM ALINMAMIŞ!
"Bu iyi halim" dedi Memo, "Bak bir ay önce nasıldım" deyip bir fotoğraf gösterdi.
Yüzünün üzerine bir yüz daha eklenmiş, suratı davul gibi şişmiş, gözler Japon çizgi film kahramanı gibi incecik ve gömük kalmış vs...
Meğer bir-iki ay önce Ağva'da bir otelde kalırken son derece zehirli bir örümcek cinsinin gadrine uğramış bizimki.
O yörede bilinen bir cinsmiş.
Bu tehlikeli türün varlığı bilinmesine rağmen de hiç kimse herhangi bir önlem alma ihtiyacı duymamış.

CİBİNLİK BİLE YOK
Göz çevresindeki bağ dokularını parçalayacak kadar güçlü bir zehre sahip örümcek etrafta dolanıyorken, hadi ilaçlamayı geçtim, en azından yatak odalarına cibinlik konulması ve gelenlerin uyarılması lazım değil mi?
Müşteri ürker kaçar demeyin.
Adam neredeyse kör oluyormuş, bu daha mı iyi?
Fethiye'de Kabak Koyu'nda veya Kelebekler Vadisi'ndeki börtü böcek, örümcek hiçbir yerde yok ama cibinlik gibi basit bir önlem olduktan sonra korkmuyor, koşa koşa gidip tatilimizi yapıyoruz işte.
Kısacası Ağva'ya tatile gidecekler, 'aman dikkat' diyeyim ben size!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA